duminică, 22 mai 2016

O combinaţie între TEDx Braşov şi femeile ¨Wow!¨

  "Wow! Ce femeie!"
De câte ori vi s-a întâmplat să gândiţi asta şi să vă doriţi să aflaţi mai multe despre femeia pe care tocmai aţi ascultat-o vorbind? 
Alexandra Ciucanu


Uneori e suficient să o vezi trecând pe lângă tine sau doar zâmbind, ca să-ţi dai seama că merită să o descoperi şi să îi afli povestea. 

Evenimentele TEDx Braşov îşi propun să vă aducă pe scenă poveşti inedite, din acelea care te lasă gândindu-te la ele o lungă perioadă de timp, care te inspiră, care generează o schimbare, cât de mică, în mintea şi atitudinea ta. 

O combinaţie între TEDx Braşov şi femeile ¨Wow!¨ poate duce la un mix bun, foarte bun chiar: o ediţie TEDx Braşov Women, cândva prin toamnă aşa. 

De ce TEDx Women? Pentru că ne-am gândit că merită, ele, femeile, o ediţie TEDx dedicată lor. Merită pentru că sunt nişte zâne, mame, surori, prietene, iubite, şefe, puternice, sensibile, drăgăstoase, certăreţe şi multe multe altele, poate prea multe pentru a le înşirui aşa, simplu, pe o foaie de hârtie. 

Tocmai pentru că merită să le iubim pentru tot ceea ce sunt şi reprezintă în viaţa fiecăruia dintre noi, merită să le şi sărbătorim, să le privim, să le ascultăm, să învăţăm cu şi de la ele, să aflăm cum au ajuns ele zâne şi cum reuşesc să îşi menţină statutul cu atâta stoicism. 

Sunt interesante, da, femeile, fiecare în felul lor, fiecare cu povestea ei, care cu siguranţă inspiră. Ele, în esenţa lor sunt creatoare şi generatoare de schimbări, încă din cele mai vechi timpuri. 

Cu siguranţă cunoaşteţi şi voi femei care merită ascultate, care au un cuvânt de spus în comunitatea lor, dar nu numai, care au reuşit să treacă de la idee la fapte şi vă invităm cu drag să ni le prezentaţi. Noi vom merge mai departe către ele să le aflăm povestea cu toate detaliile ei. 

Aşteptăm cu drag propunerile voastre de femei care vă inspiră şi pe care aţi dori să le vedeţi şi să le ascultaţi la un astfel de eveniment pe adresa de email alexa.ciucanu@yahoo.com.