marți, 16 februarie 2016

Geanina Staicu-Avram: Cum să fii campion în gastronomia online

Geanina Staicu-Avram Speaker TEDxBrasov, editia 2016

Printre pulbere de mirodenii, mirosuri apetisante, multă dăruință și pasiune, o găsim pe Geanina, în mijlocul bucătăriei ei, gătind cu suflet pentru mii de abonați online, prieteni și fani. 

JamilaCuisine, canalul ei de YouTube, crește în număr de vizualizări de la o zi la alta, urmărit de pasionați de bucătărie sau doar amatori fascinați de ingeniozitatea Geaninei, propulsând-o direct pe locul 1 în grastronomia online a României. 

Totul a început acum 3 ani când, animată de splendoarea bucătăriei marocane, a sămânțat dorința de a împărtăși românilor aceste taine, inspirată de soțul ei, marocan la origine. 

Aprecierea primelor videoclipuri nu a întârziat să apară, primind din ce în ce mai multe încurajări, Geanina a continuat cu felurite rețete ce i-au strâns peste 200.000 de abonați pe YouTube. 

Tehnica ei impecabilă, videoclipurile prietenoase, pe înțelesul tuturor și voioșia cu care își prezintă rețetele, i-au strâns Geaninei peste 60.000.000 de vizualizări și un success răsunător în domeniul gastronomiei online românești.

Bucătăreasa noastră a primit și un premiu din partea YouTube, cât și bani pe care îi investește în rețele ei excepționale, însă cel mai important prestigiu este aprecierea oamenilor, succesul datorat muncii înverșunate, sacrificiilor și pasiunii pe care le posedă. 


Geanina continuă să ne uimească pe canalul ei de YouTube, JamilaCuisine, care vă așteaptă să fiți vrăjiți de simplitatea și impecabilul ei mod de a prezenta lumii întregi pasiunea sa: gastronomia. 
Andrea Bocskor 
Content Producer TEDxBrasov