joi, 22 octombrie 2015

Lansarea in ciberspatiu a buletinului de informare "Newsletter TEDxBrasov"

Vineri 23 octombrie, ora 18,00 are loc lansarea în ciberspaţiu a buletinului de informare 
"Newsletter  TEDxBrasov".
Distribuit in exclusivitate prin e-mail buletinul de informare are rolul de a ajuta pregătirea evenimentului  TEDxBrasov care va avea loc în data de 27 mai 2016.

Cui se adresează?
Buletinul TEDxBrasov are drept obiectiv crearea unei comunităţi TEDx şi in localitatea Brasov. Asemnea comunitati exista in acest moment in peste 3.000 de orase din intreaga lume.
Orice comunitate TEDx se defineste in primul rand prin cateva aspecte extrem de simple dar esentiale. Aceste aspecte ţin în primul rând de non-partizanat. Obiectivul TED fiind acela  de a împărtăşi idei valoroase agendele ascunse cu caracter politic, religios, comerical, de new age sau obscure, sunt eliminate din start sau pe parcurs cu mare precizie şi rigurozitate matematică deoarece inovarea sociala şi tehnologică contribuie în cele din urmă la bunăstarea tuturor oamenilor.

Un alt aspect esenţial urmărit de TED pentru a crea o comunitate TEDx care să ajute la dezvoltarea locală si regională este dat de faptul că acordă şanse egale tuturora indiferent de condiţia sociala, etnie, sex. Aici nu există elitism, nu există prejudecăţi. Aici interesează să existe o idée care are un potenţial de a schimba lumea. E destul de simplu.