luni, 20 decembrie 2010

Drumul spre Paradis

Aici la Performantica te poţi re-conecta simplu şi ilumina  printr-o variantă modernă, magică, digitală, de yin- yang, de zero-unu. 
      O foarte mica precizare:
Re-conectarea e altceva desigur (e chiar opusul!) decat De-conectarea de care se bucura foarte multi utilizatori de Internet. Dupa o zi de munca cu stres(s) chiar ai nevoie se te de-conectezi(i)....sperand, zadarnic e drept, ca o sa iesi de pe linia moarta.


Deci atentie la ce alegeri facem....si aceasta alegere depinde dupa cum spune pisica din povestea cu Alice de locul unde vrem sa ajungem....


Asadar.... Re-conectarea urmeaza dupa ce oamenii s-au conectat utilizand platforme digitale de calitate. O asemenea platforma este Facebook-ul.  Revista Time il omagiaza pe tanarul Mark Zuckerberg (nascut pe 14 mai 1984), presedintele si fondatorul retelei de socializare "pentru conectarea a mai mult de jumatate de miliard de oameni si configurarea relatiilor sociale dintre ei; pentru crearea unui nou sistem pentru schimbul de informatii; si pentru schimbarea modului in care traim".


Oricum Esoteristii (parca vad) o sa sara ca si arsi (ma gandesc doar...imi imaginez o scena de acest fel) cum adica sa te conectezi cu divinitatea tocmai aflandu-te in gheara dracului, adica in mrejele Internetului.....?! Dar sa-i lasam in nebunia lor sa creada ca lumea e proiectata sa stea pe loc. 


Ideia e ca daca folosim platformele digitale (si care functioneaza dupa zero si unu, adica tocmai de yin/yang).....si ne conectam asa cum stim noi ceva miraculos, magic, se intampla.  Pentru prima data in istorie intre oameni se nasc anumite legaturi atat de puternice incat comunicarea telepatica incepe sa se dezvolte in mod natural, firesc. Deci iata de ce sunt bune platformele digitale gen Facebook...Evident si blogurile au un foarte mare rol in "telepatizarea" noastra si in realizarera saltului cuantic....si aici se petrece o anumita magie, deloc de neglijat....si pentru a va da o minima sugestie, metaforica evident, de ce inseamna magia prin blog urmariti promo-ul Performantica unde se arata cum paradisul e deja aici.