marți, 2 noiembrie 2010

Transformarea din Romania va avea loc peste 15 luni

Daca va uitati la etichetele (coloana din stanga) care care definesc acest blog o sa observati ca urmatoarele cuvinte sunt scrise cu majuscule: Cultura, Educatie, Fericire, Stiinta, Succes, Tehnologie....
Analiza de continut - analiza cantitativa a etichetelor - este facuta de Google (o institutie independenta si obiectiva ). Deci in loc de histograme Google mareste fonturile in asa fel incat "mesajul cantitativ" sa fie intuitiv pentru oricine.
Trecand de la analiza cantiativa la una calitativa este bine sa vedem cei doi poli intre care "graviteaza" de fapt Performantica.
Intr-o parte avem Cultura si Educatia.....
.... in partea opusa avem Stiinta si Tehnologia.
In mijloc avem Fericirea si Succesul.
Urmarind filmele TED si GetInspired.TV  postate pe acest blog va puteti astepta asadar sa fiti in avangarda Culturii si a Educatiei, in avangarda Stiintei si Tehnologiei. In ce scop sa fiti acolo? In scopul ca sa aveti acces la mai multa Fericire si la mai mult Succes.
Fericirea si Succesul sunt rezultatele propagate  pe care le urmarim prin acest blog.
Cum masuram aceste rezultate?
Simplu. Prin trafic.
Depinde asadar si de dumneavoastra cum anume si cu ce forta persuasiva raspanditi aceste filme. Ceea ce conteaza de fapt nu este Fericirea dumneavoastra, nu conteaza Succesul dumneavoastra. Acestea sunt aberatii, non-sensuri. Ceea ce conteaza este fericirea , succesul grupului pe care dumneavoastra il puteti dospi atunci cand doriti sa faceti o paine. Noi aici suntem doar cuptorul. Nu am gasit alta metafora...dar oricum sper ca ati prins mesajul si ca o sa actionati in mod ferm in directia progresului general. Brandusa Gheorghe spre exemplu traduce timp de un an cate un film TED. Daca si dumneavoastra propagati filmele TED din om in om, cate unul in fiecare zi, atunci Romania va renaste in scurt timp. Evident oricum va renaste. Dar intrebarea e: dumneavoastra cat de repede doriti acest lucru??? Conform calculului unui expert TED din Romania...in actualul ritm de propagare TED...ceva semnificativ se va produce in Romania dupa 15 luni.
Cu respect,